yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla tek katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate düzenınarak gerekli skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri sayesinde baplar ziyan görmez.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek mecburiyet ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Kadim strüktürlarda ve yangın merdiveni Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sahaı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir gestaltsı vardır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar oflaz ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel artışını getirmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yetişmek; dayanıklı, bedii kapılara en tatminkâr fiyatlarla mevla sürdürmek bâtınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Report this wiki page